Vergelijk de beste leningen online

Leen-nu.nl, Financieel Advies op maat.

Verschillende Leningen

 

Voor dat u geld gaat lenen is het verstandig om u eerst te verdiepen in de verschillende leningenm een aanbieders.

 

 

HYPOTHEEK

 

Zoals u weet zijn verschillende hypotheekvormen mogelijk, maar  deze zijn altijd voor woningen, verbouwingen ofeen woonboot/woonark.


Hypotheken zijn bedoeld voor het financieren van woningen.

Ook heeft u vast wel is gehoord van een 2e hypotheek,

deze is bedoeld voor een verbouwing aan uw huis.

Elke hypotheek heeft verschillende voorwaarden en zijn eigen aflossings termijn.


Daarom is het handig om u goed te laten adviseren voor dat u vaar een groot bedrag gaat lenen of bij lenen.


 

FLITS KREDIET

 

Een flitskrediet is een kortlopend lening met een korte looptijd, meestal minder dan één maand. Het is een soort lening die wordt gebruikt om korte-termijnfinanciering te verstrekken, meestal voor het dekken van kosten van levensonderhoud. Flitskredieten worden meestal gepromoot als een oplossing voor het probleem van kortetermijnschuld, maar ze kunnen ook schuldenproblemen veroorzaken als ze niet verstandig worden gebruikt.

 

DOORLOPEND KREDIET

 

Een doorlopend krediet is een lening waarbij je vrij kunt beschikken over een bepaald kredietlimiet. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je uit hebt geleend. Je kunt de lening elk moment aanvullen of terugbetalen zonder dat je extra kosten betaalt. Daarnaast kun je de lening ook gebruiken als buffer zodat je altijd kunt beschikken over extra geld.

 

LENING

 

Een lening is een financiële transactie waarbij een persoon of organisatie (de lener) geld leent van een andere persoon of organisatie (de geldschieter). De lener moet het geleende bedrag terugbetalen aan de geldschieter, meestal met rente. Meestal wordt een lening gebruikt om grote aankopen te doen, zoals een huis of auto, of om kleinere kosten te dekken, zoals medische rekeningen of collegegeld. In sommige gevallen wordt leen gegeven met geen of lage rente met het doel om de lener te helpen bij het aanpassen aan de levensomstandigheden.

Verschillende Leningen