Nederland beste beleggingsland in Europa

Nederland is ondanks een beperkte hoeveelheid beheerd vermogen wel het beste land om te beleggen. Dat concludeert marktonderzoeker Morningstar.
 
 
 Nederland scoort met €53,7 miljard in beheer bij hier gevestide fondshuizen in januari nog altijd beter dan Finland, Zwitserland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.
 
 
In...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Nederlanders gaan meer sparen

Iets meer dan de helft van de Nederlanders is tevreden over de hoeveelheid vrij te besteden spaargeld dat ze hebben. Nergens in Europa is dat percentage zo hoog, blijkt uit onderzoek van ING in dertien Europese landen. Nederlanders sparen bovendien liever dan dat ze geld uitgeven.
 
 
 
Het vrij besteedbare spaargeld ligt bij Nederlandse huishoudens...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Cryptomunten weer flink duurder

Net als de beurzen zitten ook cryptomunten weer in de lift, na de scherpe dalingen van de afgelopen dagen. De bitcoin stond woensdagmiddag volgens Coinmarketcap een kwart hoger dan een dag eerder, ruim boven de 8200 dollar.
 
Lees het gehele nieuwsbericht »

KLM rekent 22 euro extra voor ticket via vergelijkingssite

BAARN - KLM en Air France voeren vanaf 1 april 2018 een toeslag van 22 euro in voor retourvluchten die via prijsvergelijkingers worden geboekt. Lufthansa en British Airways doen dat nu al. De reisindustrie reageert woedend.
Online reisbureaus en zoeksites kunnen reizigers volgens brancheorganisatie ANVR juist met behulp van wereldwijde distributiesystemen (GDS) eerlijk en transparant...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Bitcoin stijgt maar door

De bitcoin is bezig met een ongekende opmars. De totale waardestijging dit jaar bedraagt nu al meer dan 640 procent. Dat betekent dat iemand die aan het begin van het jaar voor ongeveer 910 dollar één bitcoin kocht nu meer dan 6000 dollar (ruim 5100 euro) winst heeft gemaakt.
 
De koers van de bitcoin en andere digitale valuta zoals ethereum is zeer wisselvallig,...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... 18 Volgende >>

© 2018 LeenNu.nl  -  Bezoekers online = 2